PANAS! 'my x menantu yg bangsat!' - Chef Wan

Pada: Sabtu, 10 Jun 2017
Bukan main marah lagi Chef Wan dengan bekas menantunya, Gavin yang enggan menghadiri ke mahkamah untuk proses perceraiannya dengan anak Chef Wan, Serina.

Chef Wan memuatnaik status marah berkenaan semalam dengan ayat-ayat yang susah hendak kita percaya.


My X menantu yg bangsat tu bila Mahkamah panggil untuk menjatuh kan talak my daughter 2 hari yg lalu buat la mcm2 alasan konon ada kerja la tak boleh dtg dan tak tahu menahu la padahal email pun our lawyer dah hantar pada dia to come say my daughter. This is not the first time he does this. Dia ingat kuasa penceraian tu ada pada dia sahaja ke? Not only he is a coward but also arrogance. Kita tengok aja nanti setinggi mana tupai itu nak melompat? Mahkamah Syariah pun ada caranya untuk jatuh kan talak jika beliau tidak melalu kan keadilan terhadap isterinya. He has no shame the fact that he cannot afford to look after my daughter well and make her happy instead just release her la. Tapi tidak nak bermain tarik tali pulak and told Rina dia tak nak cerai kan dia pulak. Choi sueh punya Jantan ni muka tak tahu malu agaknya! Hidup hanya tahu nak menyusah kan kita pulak! U cant afford to look after your wife like most decent human beings who understand the husband tanggung jawab then let her go aja la kan.... Stop playing games u idiot as we are busy people got no time for all this drama minggu ini and all the bullshit that u have brought into our life all this years. What a looser!
A post shared by chef wan (@chefwan58) on

Tag : , , , , , ,