Chef Wan buat jari tengah kepada pembencinya.. PANAS!

Pada: Selasa, 18 April 2017
Biar betul Chef Wan buat jari tengah untuk ditujukan kepada pembencinya? Namun ini juga reaksi daripadanya kenapa dia berbuat demikian dengan geramnya.



“Yes what i place here to some sound rude and crude but sometime there no other way to teach this morons except my center finger for them. Should have made a double finger too!

“Orang putih naik jari aja tapi jika kita orang Melayu dah di carut kan aja atas bawah. Tahu ke malu manusia2 yg kepala tu keras mcm batu? Its annoying, disgusting like wise disrespectful when some one literally walk into yr home and ruined your privacy that u can even read what yr fans are commenting. Orang Kedah kata" Kurang ajak nor!”.

“Usually i can be a very nice person but at times i can also be vicious and sting like a bee! Susah manusia yg bersikap biadap ini semua dan tak reti bahasa. Sia2 mak bapak hantar ke sekolah tapi tidak belajar menghormati rumah orang lain.

“I loved the fact that i have the courage to stand up and give them this bloody fingers on their faces. Sabar pun ada batasannya. Rude or crude i am ready to face the consequences on how the public wish to judge me. Berani kerana benar!

“Lebih baik kita juga kurang ajar begini kepada mereka2 sahaja then menyusah kan hidup org lain out there. Just too many sick people out there and its making me feeling nausea at times,” tulisnya.

Tag : , , , , ,