Isteri ke-2 luah perasaan kenapa pilih Rahim..

Pada: Rabu, 1 Mac 2017
Kini Rahim telah mengesahkan dia telah berkahwin dua dan isteri keduanya itu bernama Lily. Baru-baru ini, Lily telah memuatnaik beberapa keping gambar di laman sosial Isntagram bersama suaminya itu dengan beberapa caption menerangkan mengapa dia memilih untuk berkahwin dengan seorang pelawak.

Luahan Pertama:
Apa persamaan Abg Rahim ni dgn Abah akak??? Sangat2 Penyayang dan Sabar mereka sangat2 tinggi Inilah dua insan paling penyabar akak pernah jumpa di dunia ni .Akak ni banyak hal, degil dan banyak kerenah.. makan cerewet, pakai cerewet..serba serbi lah nak teratur…
Sebab tu Akak ditakdirkan dalam jagaan Abg Rahim korang ni dia dan abah akak je tahu cara dan gaya menguruskan kedegilan akak ni
Luahan Kedua
(Beri buku kerohanian, agama). Hadiah Abg Rahim korang utk akak hari ni.. tq Sayangg Sbb u seorang Suami yg sempurna, sahabat karib, penasihat, pelindung dan pembimbing yang baik
Luahan Ketiga
Terkenal sbg seorang pemikir di kalangan rakan2 nya, akak sendiri mengagumi kreatif thinking Abg Rahim.From now on kita paterikan jadi quote berharga yang boleh kita kongsi bersama selain di radio now in media sosial..Pesan DMFK, yang baik harus utk kita sebarkan . Ameen

Tag : , , , , ,

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..