Fazreen Rafi teman isteri sakit, sweet atau tidak?

Pada: Jumaat, 24 Februari 2017
Mungkin ramai yang memuji tindakan Fazreen Rafi menemani isterinya yang sakit kat hospital baru-baru ini. Namun ada juga yang menafikan 'sweet' Fazreen itu, seolah-olah dia menyeksa diri sendiri dengan tidak mementingkan pengurusan diri.

Mana satu yang terbaik? menemani atau sebaliknya? rasanya tengok kemampuan dia juga lah kan kot. Namun masih beruntung, ada juga pihak yang mendoakan kesihatan isteri beliau itu supaya cepat sembuh.


feroza_cthawa85Semoga your wife cepat sembuh @fazrenrafi
zahidzidaneNi nak kena ziarah ke? Hehehe
irene_sufianNnti utk @fazrenrafi Kita sedia kan katil king ye....
zuliemuralsabar ye boh..
mardiana_hjramliSemoga isteri @fazrenrafi cepat sembuh dan Faz juga harus jaga kesihatan ya..tak dpt ktil queen pun takper asalkan cukup tido 😊
mawarashidGws kklina
dramafever_malaysiaGet well soon sis....
fatenatiqaNsb baik ade sudut tu..klu xde mana mau tido kan. 😏
tiptop_iphoneVery sweet!
fazrenrafi@mawarashid thanks adikku yg poyo
fazrenrafi@zahidzidane nk keluar dah hari nie
fazrenrafi@ayumih3rmosa @dirafdias sweet dkt camera je
dirafdias@fazrenrafi kat spital lagi ke??
fazrenrafi@dirafdias sat lg akn kesana lepas settle semua kerja.. mai la... dekat je tu
dirafdias@fazrenrafi waktu lunch kang, diraf wassap hanpa na..
porschedesign_myThank you brooooo. Semoga kedua dua clutch tu menjadi inspirasi kepada wife bro untuk cepat yer. Sama sama lah kita doakan yg terbaik insyaallah. Thanks again broπŸ€—
ugphoto.coSelamat maju jaya πŸŽ†

Tag : , , , , ,