Tudung rekaan 'pelik', ini komen comel Nora Danish

Pada: Selasa, 22 November 2016
Jika diikutkan di laman sosial sekarang ini, ramai yang mengertawa dengan pelbagai bentuk viral atau versi dan ramai juga yang teruja dengan konsep terbaru rekaan yang dibawa oleh Nora Danish.

Namun bagi pemilik rekaan tudung berkenaan, dia enggan mengambil peduli hal itu, dan akan terus mengekalkan konsep sebenar tudung berkenaan yang difahamkan sudah ditempah oleh beberapa orang pelanggan yang inginkan kelainannya.

 
 “I am so excited to show you guys our new Owl EZip semi instant shawl. Wait for our updates anytime. And thank u la sesiapa yang buat viral, dapat tempahan banyak dah. Sesiapa rasa nak tidur dalam flight, senang tutup je muka, tapi jangan la jalan pun tutup , tu tak betul namanya”

“Design dibuat khas untuk mereka yang sukakan kelainan, pada mereka yang sukakan simple design, pun ada. Jadi, pilihan masing masing. Jangan gaduh gaduh okey. Simpan jari jemari anda untuk komen benda yang lebih berfaedah,” katanya menerusi laman Instagram

Tag : , , , , , ,

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..