Faye akhirnya mengakui bercinta dengan bekas suami Elly Mazlein tapi...

Pada: Jumaat, 7 Oktober 2016
Gosip kononnya pelakon Faye Kusyairi dikatakan mempunyai hubungan cinta dengan bekas suami penyanyi Elly Mazlein terjawab apabila pelakon wanita itu akhirnya mengakui teka-teki berkenaan.

Tapi, Faye berkata, hubungan tersebut dijalinkan selepas Elly Mazlein dan suaminya iaitu pengarah drama Azmi Hatta bercerai.
"Saya mengakui berkawan rapat dengan Azmi tetapi ia berlaku sejak Disember tahun lalu iaitu kira-kira dua bulan selepas mereka bercerai. Saya menafikan menjadi punca perceraian mereka.

"Ketika perceraian mereka, saya sedang bercinta dengan orang lain dan selepas saya putus cinta barulah saya kenal Azmi. Itu pun selepas saya meminta Azmi menunjukkan bukti perceraiannya.

"Saya tidak akan rapat dengan dia jika saya tahu dia masih suami orang,

"Saya malas hendak komen apa tujuan dia (Elly) yang kerap kali 'menyerang' saya. Saya juga tidak ambil tahu atau terasa hati dengan tindakan dia.

"Tuduhan-tuduhan yang dilemparkan kepada kami itu biarlah kami dan orang-orang sekeliling sahaja yang lebih mengetahuinya," ujar Faye." ujarnya kepada mStar Online
Faye mendedahkan perkara itu selepas tidak tahan dengan tuduhan kononnya dia menjadi punca perceraian Elly Mazlein dengan pemuda tersebut.

Azmi dan Elly hercerai pada 15 Oktober 2015 di Mahkamah Rendah Syariah Sepang, dekat sini iaitu kira-kira 11 bulan berumah tangga.

Tag : , , , , , , ,