Top 6 anak dara cantik selebriti tempatan..

Pada: Khamis, 22 September 2016
Di sini ada sedikit pengongsian tentang anak selebriti yang ramai tak tahu. Anak selebriti yang akan korang nampak ini memang cun habis. 

1. Rosyam Nor & Nur Anis

6 Anak Dara Artis Yang Cun Melecun


6 Anak Dara Selebriti Yang Cantik Rupawan

Dalam diam rupa-rupanya Rosyam Nor memiliki ‘taman bunga’ di rumahnya. Baru berusia 23 tahun, gadis jelita ini mengusahakan butik muslimah, Bidadari Contemporary. Bukan calang-calang anak Rosyam ni!

2. Azhar Sulaiman, Kasih Leia Ixora & Kasih Iris Leona

6 Anak Dara Selebriti Yang Cantik Rupawan


6 Anak Dara Selebriti Yang Cantik Rupawan

Pejam celik, pejam celik rupa-rupanya pelakon kacak Azhar Sulaiman ini sudah berumur 45 tahun rupanya. Rupa-rupanya pelakon ini ada 2 orang anak dara yang cun melecun! Nama pun sedap.

3. Kuza & Puteri Naziha

6 Anak Dara Selebriti Yang Cantik Rupawan


6 Anak Dara Selebriti Yang Cantik Rupawan

Kalau ikutkan Kuza antara pelakon paling meletop pada zaman 90an kerana kecantikannya. Tak sangka anaknya juga sama cantik sepertinya. Secantik namanya Puteri Naziha.

4. Normala Samsudin & Ruhila Roslan

6 Anak Dara Selebriti Yang Cantik Rupawan


6 Anak Dara Selebriti Yang Cantik Rupawan

Siapa yang tidak mengenali bekas pengacara tersohor Nona, Normala Samsudin yang memang cantik jelita. Tidak hairanlah jika beliau memiliki anak yang cantik sepertinya. Macam kakak dengan adik dah.

5. Kaza & Ira Kaza

6 Anak Dara Selebriti Yang Cantik Rupawan


6 Anak Dara Selebriti Yang Cantik Rupawan

Gadis ini pernah menggemparkan Malaysia dengan gelekan maut yang menjadi viral di media sosial. Namun, siapa sangka pelakon dan penyanyi Kazar Saisi memiliki anak dara yang memang hot!

6. Siti Norsaida & Nyssa

6 Anak Dara Selebriti Yang Cantik Rupawan


6 Anak Dara Selebriti Yang Cantik Rupawan

Kakak kepada penyanyi popular tanah ini memang memiliki rupa paras yang menawan. Anak daranya juga pun memang cukup cantik. Muka memang sama sangat. Tak nampak macam mak dengan anak.

Tag : , , , , , , ,

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..