Kenapa Izreen enggan doakan waktu Amar, Amyra kahwin?

Pada: Jumaat, 23 September 2016
Izreen Azminda yang pernah bercinta dengan pelakon Amar Baharin satu masa dahulu, kelihatannya agak sedih dan kecewa dimana Amar bakal menikahi Amyra Rosly pada bulan November depan.

Memetik portal Bharian, nada sedih itu jelas kelihatan apabila Izreen enggan memberikan doa dan ucapan untuk bekas kekasih dan bakal pengantin itu.
"Kebiasaannya, media akan bertanya apakah doa dan ucapan kepada selebriti yang pernah dikaitkan dengan kita apabila dia akan berkahwin. Jika ditanya pada saya, tiada doa dan ucapan untuk dia."
Izreen juga mahu mengelak untuk digandingkan dengan Amar sekiranya mereka diberikan peluang untuk berlakon dalam satu drama/filem.
"Saya bukan sekadar tidak boleh berlakon dengan dia (Amar), malah cuba elak bertembung dengan dia di mana-mana majlis. Mungkin dia boleh kata tidak ada apa-apa dengan saya dan boleh tipu semua orang, tetapi, bukan saya.

"Saya tidak masalah dengan Amyra, cuma, dia yang sering mengelak atau melarikan diri daripada saya setiap kali bertembung," katanya

Tag : , , , , , , , ,