Kamal Adli akui hubungan dengan Emma rengang TAPI

Pada: Selasa, 2 Ogos 2016
Memang benar gosip yang mengatakan hubungan Emma Maembong dengan Kamal Adli tegang. Ini dijelaskan lagi oleh Kamal yang mengakui terlepas pandang mengenai sesuatu hal sehingga membuatkan Emma terasa hati.

Adli juga memohon agar nitizen tidak menghakimi secara cepat mengenai hubungan mereka, namun cukup meminta doa agar mereka segera menjadi pasangan suami isteri yang sah kelak.

"Apa yang terjadi antara kami tiada kena mengena dengan orang ketiga. Kesalahan patut dituding kepada saya. Sebagai manusia biasa, banyak perkara yang perlu saya perbetulkan. Setiap hubungan juga ada fasa turun naik.

"Saya mohon maaf atas kekhilafan itu. Pastinya saya bukan main-main malah serius dalam perhubungan ini selain ingin memperisterikannya. Fakta yang tidak boleh diubah adalah saya sangat sayang insan bernama Emma Maembong.

"Saya juga tidak mahu hubungan kami berakhir separuh jalan. Hubungan ini akan saya selamatkan selagi terdaya,

"Saya pun bukan makin muda. Jadi, saya harap yang di luar tidak pantas menghakimi hal ini. Beri masa kepada kami. Saya minta peluang dan doakan yang baik untuk kami berdua," kata Adli kepada Bharian

Tag : , , , , ,