Bukan wang Ringgit untuk pikat Adira - Datuk Red

Pada: Rabu, 17 Ogos 2016
Beberapa minggu lalu, satu video "panas" memaparkan Datuk Seri Adnan Abu (Datuk Red) sedang memeluk pelakon Ruhainies Farehah Zainul Ilyas, 24, dari belakang telah tersebar luas di media sosial.

Datuk Seri Adnan Abu berkongsi bahawa dirinya tidak menggunakan wang ringgit untuk memikat isterinya yang kedua, Adira sebelum berkahwin. Sebaliknya, beliau lebih terpaut dengan keikhlasan yang ditunjukkan oleh isterinya itu membuatkan beliau jatuh hati.
“Ketika pertama kali saya mengenali Adira, saya yakin dengan keikhlasan dirinya. Malah saya tidak pernah memewahkan dia dengan apa-apa material sebelum kami berkahwin. Jadi modal saya untuk mengurat dia memang kosong wang ringgit. Sebab itu saya tidak kisah dengan pandangan orang luar ke atas diri saya, janji kedua isteri saya ini memahami”

“Sebab itu saya tidak kisah tentang pandangan orang luar ke atas diri saya, janji dua isteri saya ini memahami. Sebab itu permintaan saya mudah, jangan kecam isteri-isteri saya, cukup kecam saya seorang. Mereka adalah isteri yang baik tetapi saya saya sahaja yang suka timbulkan masalah,” katanya kepada Projek MMO
Selain itu, Datuk Red akui bahawa berita kehamilan Adira yang kini sudah memasuki 10 minggu .

Tag : , , , , , ,