Adira berdendam dengan Ruhainies?

Pada: Selasa, 26 Julai 2016
Penyanyi Adira Suhaimi, 25, berharap kisah rumah tangganya tidak disensasikan selepas berlaku kontroversi membabitkan suaminya, Datuk Seri Adnan Abu dan pelakon baharu, Ruhainies.

Pemilik nama penuh Siti Adira Suhaimi itu berkata, dia tidak melayan komen di laman sosial namun isu dibangkitkan mengguris hati apabila dilakukan sendiri insan terdekat, sekali gus dianggap seakan serangan peribadi.
"Hati isteri mana yang tidak emosi berhadapan insiden sebegini. Sejujurnya saya terguris dan meminta ruang untuk menenangkan fikiran. Saya tidak mahu membuat kenyataan dalam keadaan marah.

"Apa pun saya tidak menyimpan dendam terhadap Ruhainies kerana dia sudah menjelaskan perkara sebenar. Mengenai video itu, biarlah mereka menyelesaikannya sendiri.

"Cuma diharap jangan kaitkan video berkenaan dengan rumah tangga saya. Cukup-cukuplah dengan kenyataan demi kenyataan. Sepatutnya hal dalaman keluarga diselesaikan secara berbincang. Tidak perlu dihebahkan kepada orang luar," katanya.
Beliau yang sebelum ini enggan membuka mulut memberi komen mengenai kenyataan suaminya di media berhubung keintiman dengan Ruhainies selain kesediaan menambah kuota isteri akhirnya tampil membuat penjelasan. -BHarian

Tag : , , , , , ,