Persiapan Ramadan & Raya Fasha Sandha

Pada: Jumaat, 3 Jun 2016
Nampaknya Fasha Sandha mengakui kehidupannya kini lebih tenang dan selesa berbanding sebelumnya. Memetik Bharian Online, kemungkinan Fasha juga akan bercuti panjang tahun hadapan untuk bercuti dengan anak-anaknya.
"Boleh dikatakan rezeki anak-anak sentiasa ada. Cuma dalam kesibukan saya tetap memperuntukkan waktu berkualiti bersama mereka. Mungkin tahun depan kami berpeluang bercuti bersama-sama,"

"Kehidupan saya lebih tenang malah saya sudah bersedia menanti kehadiran bulan mulia ini bersama anak-anak. Buat masa ini mereka masih terlalu kecil untuk memahami erti Ramadan namun sudah semestinya saya akan berusaha berbuka puasa dengan mereka.

"Mengenai sambutan hari raya pula saya belum dapat pastikan sama ada meraikannya di ibu negara atau pulang ke Perlis. Buat masa ini saya masih terikat dengan komitmen kerja.

"Persiapan raya pun pun hanya bersederhana namun apabila dikelilingi keluarga ia lebih makna. Bagi saya tidak bererti segalanya perlu diganti baharu. Paling penting dapat luangkan masa dengan anak," katanya

Tag : , , , , , ,