Remy Ishak Dan Nora Danish Kena Hencap Sebab Buat Maksiat

Pada: Jumaat, 20 Mei 2016
Kalau jadi artis nak muatnaik gambar kat media sosial, jangan suka-suka hati ja nak memuatnaik.. Banyak mata yang dok memerhati apa saja yang artis tempatan dok muatnaik, bila dah muatnaik gambar kontroversi memang la kena maki dengan peminat..

Kalau tak nak kena maki dengan peminat muatnaik gambar laut, ranting pokok, atau batu-batu kat depan rumah..Pelakon Nora Danish dan Remy Ishak dah dikecam netizen dan didakwa dok buat maksiat..

Haa, bukan dok buat maksiat lelaki dan perempuan dalam satu bilik tu wei.. Nora ada memuatnaik gambar bersama Remy kat tepi pantai di akaun Instagramnya.. Pasangan ini digandingkan bersama dalam drama bertajuk ‘Safi Rania Bali’..

Hmm, drama ka iklan produk tu Miss A tak pasti la.. Tak silap Miss A, Safi Rania tu macam produk kecantikan je.. Nora kan ada jadi duta untuk produk Safi, mungkin produk Safi pun nak keluarkan drama sendiri macam Dato Aliff Syukri dok buat tu kot, “Duda Terlajak Laris”..


Setiap kali memuatnaik gambar terbaru, Nora dan Remy akan buat #safiraniabali.. Nora ada muatnaik adegan macam berpelukkan dengan Remy.. Maka ramai netizen yang datang memberi ceramah kat pasangan ini..

Netizen suruh pasangan ini untuk insaf dari dok buat adegan macam ni.. Kalau betul Nora kena peluk dengan Remy, untung la Remy dapat rasa.. Dah ramai artis wanita yang dia dah rasa, dulu dengan Izara Aishah kat tepi pantai.. Kali ini dengan ‘hot’ mummy Nora..

Nanti mesti Remy dengan Nora tampil nafi dorang berpeluk, cakap gambar tu sebenarnya hanya camera trick.. Dah sedap merasa camera trick konon, tak jealous pulak bakal suami Nora, Nedim tu ye? - MissA/UtaraNews.com

Tag : , , , , ,

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..