Siapa wanita bersama Zizan ini? (10 gambar)

Pada: Jumaat, 4 Mac 2016
Panas!!! Gambar Zizan Dengan Sharifah Nasreen, Siapa Sebenar Beliau? ada apa-apa ke? foto Dato last sekali amat mengejutkan kami.

BIAR BETUL NI????


opss.. tunggu dulu. sila baca sampai habis. Sebelum itu jom kita layan beberapa keping foto Sharifah Nasreen yang sangat cantik dan manis orangnya.

Difahamkan beliau juga seorang yang dermawan dan sopan santun. Kalau nak tahu lebih lagi, korang layanlah foto2 dibawah ni.
Dato Sharifah Shareen Syed Rahman Al-Mashoor yang memulakan perniagaan dari kosong, dan kini memiliki kilangnya sendiri. Perjuangan meneruskan legasi ayahnya menjadi pemangkin semangat kental untuk berjaya..

Niat untuk meneruskan perniagaan ayahnya, beliau nekad melepaskan jawatan kerajaan sebagai Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD). Wanita yang lulusan Universiti Utara Malaysia dalam bidang hubungan antarabangsa dan ­diplomatik ini telah membuat keputusan melepaskan jawatannya selepas 1 tahun bekerja sebagai PTD. Ketika itu, usianya baru mencecah 23 tahun namun dia perlu mengambil alih perniagaan walaupun tanpa sebarang modal yang besar .

Tag : , , , ,