PEDAS: Jangan poyo! nasihat Hans Isaac kepada artis baru..

Pada: Ahad, 14 Februari 2016
Baru-baru ini, tiga penggiat seni telah dikurniakan Darjah Indera Mahkota Pahang ( D.I.M.P) termasuk aktor Hans Isaac yang kini sudah bergelar Dato.

Buat Hans, ia sebagai satu penghargaan buat beliau yang sudah lama berkecimpung dalam bidang seni dan mengucapkan terima kasih kepada semua pihak terutama sekali pihak media dan peminat yang selalu menyokong kariernya.
Apabila saya menerima anugerah tersebut, perkara pertama yang mengamit nostalgia saya ialah arwah bapa saya. Sebelum ini arwah bapa saya turut menerima D.I.M.P.

Dikesempatan ini saya ucapkan terima kasih beribu-ribu kepada peminat saya, pengikut di Instagram dan tidak lupa juga kepada pihak media yang selalu menyokong perkembangan karier saya selama ini.

Paling penting dalam industri seni ialah mereka mesti ada disiplin diri dan jangan poyo. Sejujurnya untuk menjadi seorang selebriti mahupun artis di zaman ini sungguh senang. Ini kerana adanya platform yang tidak terhad berbanding di zaman saya dahulu adalah terhad untuk menonjolkan diri jadi tolonglah hargai dunia seni.

Tag : , , , , ,