Jawapan mengejutkan Fazura terhadap salah seorang pengikut Instagram

Pada: Rabu, 3 Februari 2016

Jawapan sentap Fazura Buat Peminat
Mempunyai lebih daripada 1.8 juta pengikut di Instagram, Fazura merupakan artis tempatan yang cukup terkenal di Malaysia. Iyalah bukan calang-calang artis yang ada followers lebih sejuta ni, antaranya Nora Danish, Lisa Surihani dan Dato Siti Nurhaliza lapor sebuah blog.

Menerusi satu gambar yang dikongsi di Twitter, seorang peminat minta agar Fazura unblock kembali rakannya namun respon dari Fazura itu memang cukup pedas.


Mesej dari Fazura buat peminat ‘sentap’
Niat mesej secara peribadi dekat Fazura dengan harapan minta unblock balik kawan dia tapi nahh! “Ingat saya kesah?” Hihi bertabahlah ye dik, kami tumpang gelak je.

Tak apa lah, Fazura mesti ada sebab tersendiri kenapa block kawan lelaki tersebut. Kalau tengok di ruangan komen Instagram milik Fazura memang bermacam jenis komen. 1.8 juta kot, macam-macam ragam.

Tag : , , , , ,

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..