Nubhan, Isteri diminta berjimak.. (PANAS)

Pada: Selasa, 5 Januari 2016

Peminat Minta Nubhan Kongsi Gambar 'Jimak' Pula

Masih ingatkah korang dengan penyanyi Nubhan AF? Dia telah pun melangsungkan pernikahan dengan isterinya, Afifah Hidayah pada 29 Ogos lalu di Seremban.. Nak dijadikan cerita, pasangan ini mahu kongsikan detik bahagia mereka bakal bergelar ibu dan ayah tak lama lagi..

Menerusi laman Instagram milik Nubhan, dia telah memuatnaik gambar bersama isteri serta status memaklumkan pada para peminatnya, isterinya sudah pun disahkan mengandung.. Biasalah, semua pasangan berkahwin pasti gembira mendapat berita bakal memiliki cahaya mata sulung..


Tetapi, gambar yang dimuatnaik Nubhan telah dikecam teruk oleh netizen.. Nak tahu sebab apa? Isteri Nubhan ni kan bertudung, tapi posisi dan gaya mereka bergambar agak kurang sopan.. Nubhan dah belanja ‘body’ isteri untuk tatapan umum..

Ramai yang kurang senang dengan gambar ‘romantik’ pasangan ini.. Lebih baik dijadikan gambar untuk tatapan sendiri dari dimuatnaik ke media sosial.. Sampaikan yang minta lepas ini Nubhan muatnaik gambar ‘jimak’ pulak..

Kongsi Gambar Bercium di Instagram, Peminat Minta Nubhan Kongsi Gambar Jimak Pula

Lagipun, dirasakan pasangan yang sudah bernikah, tak perlu la kot nak tayang gambar ‘romantik’ korang tu kat laman sosial.. Takut beri kesan negatif pada remaja kini.. Nanti remaja yang bercinta pun sibuk nak buat aksi macam ini, trend pasangan ‘couple,’ kan parah kalau macam tu..

Orang lain pun ada isteri dan suami, dapat anak memang excited, tapi tak perlu ‘over excited’ sampai buat aksi macam ini.. Tengok pasangan artis Hairul Azreen dan Hanis Zalikha umumkan bakal menjadi ibu dan ayah semasa di Mekah, gambar pun sopan je, tak ada la ‘over excited’ sampai angkat-angkat bini macam tu.. Relek sudah.. -UtaraNews

Tag : , , , , , ,

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..