Ayah berubah setelah berkahwin dengan Maria Farida? OMG

Pada: Selasa, 5 Januari 2016
Suami baru kepada pelakon Maria Farida, Datuk Rahman Shakur yang mempunyai anak-anaknya hasil perkahwinan terdahulu dikhabarkan agak kecewa kerana perubahan ayahnya setelah berkahwin dengan Maria dakwa seorang anak beliau, Nurshazleen Anis yang berusia 28 tahun (kakak kepada 5 adik yang lain, Wan Nathasha, 22, Damia Caldia, 16, Cahaya Nilam, 14, Aishyea Rahman, 10 serta Qalif Ryan, 6)
“Saya terkilan dengan papa yang langsung tidak menjenguk ketika saya dimasukkan ke hospital kerana denggi. Ketika di hospital, saya mula nampak belang Maria dan dari situ, saya mula sedar kami akan ditendang dan perlu mencari hidup sendiri”

“Banyak perkara yang dipertikaikannya dan ia sangat menyakitkan hati. Maria menghancurkan kebahagiaan keluarga kami,” katanya.
Nurshazleen juga mengakui sebelum ini bahawa dia dihasut untuk memburukkan ibu kandungnya sendiri yang juga isteri pertama Datuk Rahman, Karen Rahman melalui laman sosial dan dipaksa membuat kenyataan negatif dalam sebuah program hiburan.
“Saya terkesan sangat kerana dulu, saya pernah memburukkan dan membuangnya tetapi kini mummy (Karen) yang sentiasa mengambil berat. Saya buang mummy dulu kerana terpengaruh dengan cerita hasutan,” tambah katanya menerusi sebuah portal.

Tag : , , , , , ,