Uqasha Senrose, Remy Ishak bercinta?

Pada: Selasa, 17 November 2015
Dengar khabar yang Uqasha Senrose kini semakin rapat berhubung dengan pelakon, Remy Ishak. Ini dibuktikan lagi apabila mereka kelihatan duduk bersama dalam satu majlis anugerah baru-baru ini.

Namun bagi Uqasha hubungan itu tidaklah rapat dan mereka bukannya bercinta seperti yang dikhabarkan.
“Eh takde, Uqasha memang berkawan, kawanlah macam biasa. Saya memang berkawan, kawan je. Saya tak tau sebab saya tak tau apa yang jadi pada in future. Tapi for now memang saya berkawan saja”

“Takde pun fikir apa-apa ke takde, saya kawan, jumpa kat event, duduk sekali, nothing serious,” jelas Uqasha

Tag : , , , , ,

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..