Umur 58, pelakon ini masih bergetah.. siapa dia.. (gambar)

Pada: Selasa, 17 November 2015
Sesiapapun pastinya ingin kelihatan muda walaupun sudah mencecah usia di atas 50 tahun, terutamanya wanita. Walaupun kelihatan mustahil, namun Michelle Yim (58) berjaya melakukannya.

Personaliti Michelle menjadi bualan hangat di media setelah beliau memuat naik gambar-gambar beliau sedang bersantai di tepi kolam dengan mengenakan pakaian renang.

Dalam gambar tersebut, Michelle menunjukkan beliau tetap kelihatan muda dan bahkan kelihatan seperti wanita berusia 30an. Beliau ditanya mengenai gambarnya tersebut, Michelle lantas menganggap pekara itu bukan sesuatu yang menarik dan ia hanya hidup sihat sejak masih muda.


"Saya akui, saya memang tidak cukup masa untuk melakukan sukan rutin, tapi pekerjaan sehari-hari sudah membuat kita bergerak bukan? Yang saya lakukan adalah menjaga pengambilan makan sehari-harian. Saya mengira setiap kalori yang masuk ke dalam tubuh saya,

"Saya yakin pola makan dan memilih dengan teliti apa saja yang kita makan sangat mempengaruhi kesihatan tubuh, termasuk bagaimana penampilan tubuh akan kelihatan. Dengan banyak makan sayur dan buah, maka kulit akan menjadi lebih sihat," terang Michelle.

Tag : , , , , ,