Komen Kurang Ajar M Nasir! - Bienda

Pada: Khamis, 12 November 2015
Bienda menuntut pihak juri program realiti Gegar Vaganza 2 iaitu terutama, M. Nasir memohon maaf secara terbuka atas tindakan mereka yang mengaibkan ibunya, Sheeda yang berduet dengan Aweera dalam konsert minggu keempat, malam Ahad lalu.

Bienda mengomen yang diberikan oleh juri selepas persembahan itu disifatkan menjatuhkan maruah ibu dan keluarga mereka.
"Saya sangat terkejut dan kecewa mendengar komen yang diberikan, kalau ikutkan hati saya ingin sahaja menjerit kepada juri itu, tetapi fikirkan semula ia perkara yang tidak rasional.

"Tapi ia sangat keterlaluan dan mengaibkan ibu saya. Kenapa perlu persoalkan tentang umur dan rupa paras sedangkan ia adalah pertandingan nyanyian,

"Saya boleh katakan komen itu sebagai kurang ajar kerana mereka tiada rasa hormat kepada ibu saya yang bersusah payah memasuki pertandingan itu.

"Ia bukan sesuatu yang senang untuk dia bawa lagu-lagu yang bukan genre dangdut. Saya yakin lepas ini ramai artis yang takut untuk sertai pertandingan kerana komen yang diberikan bersifat menghentam peserta," ujarnya kepada portal mStar Online

Antara komen M Nasir iaitu "putera mencari princess tapi rupa-rupanya terjumpa dengan emak princess" dialog menjurus kepada memperlekehkan usia Sheeda yang mahu berlakon sebagai puteri raja.

Kata-kata itu mengundang ketawa orang ramai dan selepas itu turut disambut oleh AC Mizal dengan berkata; "aku dah agak dah... aku dah agak dah..."

Wajah Sheeda dalam program itu terus berubah dengan komen juri.


Tag : , , , , , , , , ,