Balu Harun Salim kini hidup susah, Achey pula menipu katanya?

Pada: Rabu, 25 November 2015
Dengar khabar yang balu kepada pelawak, arwah Harun Salim Bachik iaitu, Surianti Mohd Nor kini hidup dalam kesusahan. Dan akibat daripada itu dia dan anak-anaknya pulang ke kampung dekat Kulim, Kedah.

Perbelanjaan seperti kos sewa rumah dan anak-anak yang masih bersekolah tidak didapat ditampung adalah salah satu faktor balu ini berbuat demikian memetik portal mStar.
"Saya akui tertekan dan tidak mampu lagi untuk menyara hidup kami anak beranak di Kuala Lumpur, sebab itu saya ambil keputusan untuk balik kampung Isnin depan.

"Sewa rumah sahaja RM1,500, anak-anak yang sedang membesar lagi, ini pun semua barang-barang kemas saya terpaksa digadai. Sekurang-kurangnya bila balik kampung saya akan mulakan hidup baru bersama ibu-bapa saya,

"Hidup kami sempit dan lebih terkilan apabila kawan-kawan arwah menjauhkan diri kecuali Afdlin Shauki sahaja yang beri bantuan untuk persekolahan anak-anak saya.

"Saya ada terbaca kenyataan Achey baru-baru ini kononnya dia sering bertanya khabar dengan anak-anak saya, namun sebenarnya tidak pernah pun. Datang menjenguk kami pun tidak pernah.

"Dia (Achey) ada buat kenyataan yang dia sudah serah semua share perniagaan yang dikongsi bersama arwah sebelum ini kepada keluarga dan hal itu pun saya tidak tahu kerana mereka sudah removed saya dari grup perniagaan tersebut," ujarnya.

Tag : , , , , ,