Tak layak menang sebab dari Singapura, ini komen Sufi AF

Pada: Jumaat, 16 Oktober 2015

Respon Sufi AF2015 Bila Ramai Pertikaikan Kemenangannya
Pasti anda tahu tentang luahan tidak puas hati Michael Ang akan keputusan tersebut sehingga mencetuskan berita panas apabila pengetua AF2015, Edry KRU yang membalas balik kenyataan Michael yang menegaskan pengarah itu tidak berhak memberikan pendapat kerana tidak relevan dalam bidang muzik memetik Murai.

Sufi turut tampil untuk memberikan respon mengenai hal itu menerusi portal Murai dimana dia sama sekali tidak kisah jika kemenangan beliau dipertikaikan.
Bercakap mengenai pertikaian sesetengah pihak yang mengatakan saya tidak layak menang kerana saya berasal dari Singapura, saya tak kisah. Saya tak rasa apa-apa.

Semuanya bergantung kepada rezeki. Sejujurnya, saya langsung tidak rasakan yang saya boleh menewaskan Syamel, Bila dan Sharul kerana mereka semua berbakat besar dan memberikan saingan sengit setiap minggu.

Menempatkan diri ke peringkat akhir sudah menjadi satu bonus buat diri saya. Ketika pemenang diumumkan, saya sendiri tidak sangka dan terkejut namun saya sangat bersyukur atas rezeki yang diberikan. -Sufi AF

Tag : , , , , ,