Wartawan Pondan Bodoh - Emelda Rosmila (2 gambar)

Pada: Selasa, 1 September 2015
Radio Peace Y'all FM difahamkan tidak membayar gaji staff mereka. Paling terlibat langsung adalah Dato' Ac Mizal kerana dia adalah orang penting dalam stesen radio berkenaan.

Namun Dato Ac Mizal menafikan hal tersebut, pun begitu Dato' Ac Mizal juga mendapat sokongan dua selebriti iaitu Serina Redzuawan dan Emelda Rosemila yang juga menafikan perkara tersebut dan mengatakan berita itu adalah fitnah semata-mata! Haihh siapa la yang bawak cerita macam ni..

“Nie laa klu dah pondan jadi wartawan..”

Kepala hotak kau syed! Nak jadi wartawan jadi betul2,jangan bawak sikap pondan pastu memondankan citer yg kau tulis. Check betul2 kesahihan cerita yg kau nak tulis dgn org yg dituduh tu dulu betul2 baru publish kasi satu Msia tahu. @peaceyallfm mmg takde masalah dari dulu. Nie laa klu dah pondan jadi wartawan,jahanam cerita diputar belitkan. Becareful ya, ingat org boleh ambil tindakkan atas penulisan yg boleh menjatuhkan maruah dan reputasi seseorang. Wartawan bodoh. Sekolah mana dulu ek? @emyliaac #theothasideofemelda #icanbemean
‘Ini 1 fitnah yg tak berasas!’- Serina Redzuawan

MashaAllah..ini 1 fitnah yg tak berasas! Serina sebagai salah seorang Vj di @peaceyallfm menafikan sekeras kerasnya..kami semua di bayar gaji tepat pada waktunya..Dato Ac President kami sangat menjaga kebajikan semua staff dengan baik.Sabar lah Abgku..ramai yg cemburu atas kejayaan mu.Tolong jangan fitnah Radio kami.Ini tempat kami semua mencari rezeki untuk anak anak kami.

Sumber: Instagram @emeldarosemila & @serinaredzuawan

Tag : , , , , , ,

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..