Ketua UMNO Sungai Besar merogol Eina Azman?

Pada: Ahad, 27 September 2015
Ketua Bahagian UMNO Sungai Besar, Datuk Jamal Md Yunos menafikan dakwaan yang mengatakan dia cuba merogol aktres Eina Azman. Namun begitu, Jamal mengakui yang dia kenal dan pernah berjumpa dengan aktres itu.

Jamal tampil membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah Ampang Jaya pada Rabu lalu selepas dia dikaitkan dengan pelbagai fitnah yang tersebar di laman sosial. Salah satunya adalah dakwaan yang mengatakan dia cuba merogol Eina.
“Saya mengenali ramai artis kerana saya juga seorang ahli perniagaan yang mempunyai syarikat hiburan. Saya mengakui yang saya pernah berjumpa dan mengenali Eina tetapi saya menafikan dakwaan yang mengatakan saya cuba merogol Eina,” kata Jamal.
Tambah Jamal, dakwaan yang mengatakan dirinya sebagai individu yang cuba merogol Eina itu tidak dibuat oleh Eina sendiri.
“Saya sendiri telah menyemak, kenyataan dan dakwaan tersebut tidak dibuat oleh Eina. Ia merupakan satu kenyataan yang dibuat oleh pihak lain yang mahu melibatkan saya dalam isu tersebut,” kata Jamal
Pada Mac 2013, Eina mendedahkan yang dia pernah hampir diperkosa seseorang bergelar Datuk. Walau bagaimanapun, Eina tidak mendedahkan siapakah gerangan individu yang dimaksudkan serta Eina enggan mengulas lanjut mengenai hal tersebut kerana dia telah membuat laporan polis dan menyerahkan semuanya kepada pihak berkuasa. - portal The Rakyat Post.

Tag : , , , , ,