Bekas skandal Adi Putra kini bahagia (17 gambar)

Pada: Khamis, 3 September 2015
Masih ingat wanita yang pernah dikaitkan dengan pelakon, Adi Putra dua tahun lalu mengenai skandal aplikasi telefon mudah alih. Namanya, Nooraida atau Aida Fasha yang berasal dari Johor Baharu.

Aida kini difahamkan sedang berbahagia dengan suaminya, Amiruddin Othman yang juga seorang usahawan. Ikut informasi mereka sebenarnya sudah bercerai pada 2013 yang lalu, namu rujuk semula demi anak perempuan mereka.

Syukurlah, mereka kini dah berbahagia semula, Adi Putra dah pun juga membuat haluan sendiri demi kerjaya seninya. Semoga sejarah tidak mungkin berulang.


Tag : , , , , , , ,

1 Komen:

Tanpa Nama 17 Oktober 2016 7:22 PTG


Saya bersumpah dengan nama Allah betapa kejinya perempuan yang bernama Nooraida tu. Pada bula puasa yg lepas bertempat di ksl resort pada bulan puasa yang penuh baraqah ini tanpa segan silu dia telah berzina denga suami kawan saya. Satu hotel nampak. Kamu boleh tipu semua org lain dengan wajah dan posting konon2 suci di IG tapi kamu tak boleh menipu Allah. Hanya kerana usahawan muda yg terkenal yg berstatus suami muda dan kaya..kamu sanggup berzina di bulan ramadhan yang mulia ini. Tanpa ada maruah dia memuat naik turun gambar dia memakai baju milik suami orang tersebut didalam bilik hotel. Allah tahu apa kamu buat. Dinding hotel tebal tapi cctv hotel tak menipu memperlihatkan mereka berdua masok ke bilik bermalam disitu. Dari dalam lif lagi cctv menunjukkan kelakuan tak senonoh mereka. Bagaimana seorang perempuan yg bernama ibu dan isteri org boleh tergamak berzina dengan suami orang. Pada bulan ramadhan. Khabarnyer semua bukti ada pada isteri suami orang tersebut. Pihak hotel sendiri mengesahkannya. NAUZUBILLAH

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..