Apa yang pelik dengan gambar ni.. Rozita Che Wan...

Pada: Ahad, 6 September 2015
Cuba korang tengok gambar diatas ni, apa yang pelik. Kalau diperhatikan memang orang tengah tu rasanya 'exited' sangat nak berjumpa dengan Rozita Che Wan untuk sebuah majlis yang tak dapat dipastikan majlis apakah ini. Zain Saidin pula nampak cool je kan.

Lucu juga gambar ni, suami cool tapi orang lain pula yang berani-berani pula bergambar macam tu. First time kot dia jumpa Che Ta ni. keke.

Tag : , , , , ,

1 Komen:

Tanpa Nama 6 September 2015 2:18 PTG

Apa special sangat dengan Che' Ta... ontah lah!?

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..