Siti Nurhaliza, Lee Chong Wei makan bersama di Dinner In the Sky (7 gambar)

Pada: Selasa, 4 Ogos 2015
Baru-baru ini Datuk Lee Chong Wei dan Dato' Siti Nurhaliza serta suaminya turut makan bersama di Dinner In the Sky di Menara Kuala Lumpur.

Agak-agak korang berapa lah makan kat sini kan. Sure beribu juga satu kepala dikira ni. Vip je yang mungkin alami pengalaman paling manis seperti ini.

Bagi kaki gayat, memang tak kesampaian lah kot, dah transparent kat bawah dia tu ha. Kalau nak buang air besar, ha yang tu tengah fikir macamana nak settle. haha -gambar FB Lee Chong Wei


Tag : , , , , ,

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..