Part lV Panas! ini komen Almy Nadia, pertahankan Fizz Fairuz..

Pada: Rabu, 12 Ogos 2015
Isteri Fizz Fairuz, Almy Nadia juga menerima tamparan apabila dia juga seorang pelakon dan yang selalu berada di samping Fizz. Berikutan isu panas yang melanda Fizz semalam dimana penyebaran foto screenshot aplikasi Wechat oleh aktres muda, Fara Mendoza.
"Saya tak tahu apa-apa mengenainya sehinggalah pihak media menelefon dan bertanyakan perkara itu sendiri kepada saya. Jadi kalau nak tahu kebenarannya, kena tanyakan pada Fizz sendiri. Saya tak boleh nak komen apa-apa.

"Namun, apa-apa pun yang berlaku, saya tetap akan mempertahankan Fizz kerana dia suami saya.Lagipun, syurga saya di bawah tapak kaki suami,"

"Saya tak tahu kebenarannya. Mungkin benar dan mungkin juga ada pihak tertentu yang sengaja mahu memperdajalkan Fizz untuk meraih perhatian.

"Namun saya tidak akan cepat melatah dengan apa yang berlaku dan saya rasa saya sudah semakin matang sejak berumahtangga.

"Lagi pun sekarang ini, saya lebih sibuk menguruskan anak dan rumahtangga daripada memikirkan benda-benda yang sebegini," -Almy petikan portal MUrai

Tag : , , , , , , , ,