Farah Lee ulas setahun melahirkan anak sulung.. (gambar)

Pada: Sabtu, 8 Ogos 2015
Isteri Ally Iskandar, Farah Lee telah selamat melahirkan anak sulong mereka tahun lalu. Dan anak itu dah pun membesar setahun, kini Farah sempat berkongsi meluahkan pengalamannya sepanjang bergelar ibu dan isteri di laman Facebooknya semalam.
Exactly ONE year ago.

Terima kasih Allah pinjamkan seorang hamba pada kami suami isteri. MashaAllah Maream cerdik sangat, cepat belajar, kuat makan dan very cheeky pandai hiburkan orang, cuma kadang-kadang angin kuskus dia datang, omma rasa nak bungkus masuk perut balik hah

To Maream, terima kasih sebab ajar Omma jadi monster 😅. Only now I realised that I actually have ten multi-functional hands. Omma minta maaf sebab I am far from perfect to be a good mom to you. Kadang Omma garang, tapi banyak masa Omma sayang. Tapi omma janji to protect you all the time, cuma kalau ada lipas terbang, Omma terpaksa surrender haks

Omma tak minta banyak, omma cuma nak Maream hidup untuk tunaikan janji pada Tuhan. Moga omma dapat pulangkan Maream, dalam nikmat iman dan islam.

Happy Birthday Maream Esabel binti Ally Iskandar. Saranghae banyak banyak

Tag : , , , , , ,

1 Komen:

Tanpa Nama 8 Ogos 2015 5:47 PTG

one year ago laaaaaaaaa tengok tu 2014

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..