Simpan pakaian di sebuah kondominium khas! - Che Ta (gambar)

Pada: Khamis, 2 Julai 2015

Che Ta Sewa Kondo Untuk Simpan Baju Kerana Rumah Tak Muat
Kaedah yang digunakan pelakon jelita Rozita Che Wan aka Che Ta untuk menyimpan pakaiannya yang terlalu banyak dengan terpaksa menyewa sebuah kondominium khas yang tidak diketahui dimana lokasinya.

Malah anaknya, Aaisyah Dhia Rana yang kini sudah berusia lapan bulan turut mempunyai koleksi baju yang banyak sehinggakan kini sudah mencecah 4 buah almari.
“Saya terpaksa sewa sebuah kondo lain untuk tempatkan baju-baju kami sekeluarga memandangkan tiada ruang untuk menyimpan koleksi pakaian yang ada. Maklumlah saya sudah berada di dalam industri hiburan agak lama.

“Bukan tidak mahu menjual atau lelong baju-baju itu tetapi agak susah sebab ada peminat yang pernah beli beritahu saiz baju terlalu kecil. Kondo yang saya sewa itu terletak dekat sahaja dengan rumah saya. Hanya beberapa kilometer,”

“Baju Aaisyah sahaja sudah memerlukan empat pintu almari untuk menyimpannya. Apa tidaknya, selain saya dan Zain yang belikan baju-baju Aaisyah, dia juga dapat banyak tajaan daripada pelbagai jenama pakaian.

“Tidak cukup dengan itu, peminat-peminat juga ramai yang hantarkan hadiah. Sebab terlalu banyak, ada baju yang tidak sempat diulang pakai. Pakai sekali sahaja,” jelas Che Ta.

Tag : , , , , , ,