Awie dedah amalan syirik Rozana Misbun (PANAS)

Pada: Isnin, 15 Jun 2015

Amalan Khurafat Isteri Awie
Kisah penceraian Awie dan isterinya, Rozana Misbun masih tiada kesudahannya apabila Awie mendakwa masih terdapat beberapa barangan khurafat milik Rozana di rumah kediamannya di Ukay Bestari.

Menurut Awie, ia dijumpa di dalam bantal tidurnya dan percaya ia menjadi penyebab kepada sakit-sakit yang dialaminya kebelakangan ini.
“Patutlah saya sering kali sakit jika berada di rumah. Rupanya masih ada lagi barang khurafat yang bersisa di rumah itu.

“Saya memang tidak akan memaafkan beliau kerana menggunakan perkara syirik terhadap saya dan membuatkan tempiasnya terkena orang lain,” -kata Awie
Sebelum ini Awie mendakwa Rozana mengamalkan ilmu hitam sepanjang perkahwinan mereka apabila menjumpa pelbagai barangan pelik seperti patung kemaluan, tali pusat bayi dan tangkal.

Ia dikatakan disorokkan di beberapa tempat seperti bawah tilam, almari baju dan perabut rumah pasangan itu dengan tujuan menundukkan Awie.

Dalam hal yang lain, Awie akui tidak akan menceraikan Rozana selagi Rozana tidak memulangkan duit dan harta yang dicuri daripada anak-anaknya.

Tag : , , , , , ,