Rita akui belum memaafkan Aidil!

Pada: Isnin, 18 Mei 2015
Rita Rudaini mengakui belum lagi memaafkan bekas suaminya, Aidil Zafuan disebabkan tindakan Aidil yang meninggalkan mereka 3 beranak tanpa sebarang kasih sayang ayah yang diinginkan oleh anak-anak

“Saya belum memaafkan dia! Apa yang dia lakukan terhadap saya dan anak-anak satu penganiayaan yang sangat besar. Anak-anak saya tidak bersalah dan masih kecil namun kenapa sanggup lupuskan kasih sayang seorang ayah di kala mereka sedang memerlukan”

“Dimanakah pula silap saya sebagai seorang isteri selama bersama lebih empat tahun?” jelas Rita kepada portal Pepatung serta menyatakan dia dan anak-anaknya kini cukup selesa hidup bertiga dan mengakui lebih rela bersendirian sampai tua.

“Saya tidak perlu menumpang kasih kerana sudah terlalu banyak kasih sayang yang sedang membunga antara saya, Rayyan dan Arjuna namun, kalau sudah jodoh saya terima ketentuan Ilahi”

“Cumanya, andai ditanya tentang perkongsian hati dengan lelaki, rasanya saya rela bersendirian sampai tua. Bukan kerana dua kali gagal dalam berumah tangga tetapi saya letih dengan lelaki dan kepercayaan saya terhadap lelaki sudah hilang,” jelas Rita.

Tag : , , , , , , ,