Rahsia Enot hilang 40kg dalam masa 4 bulan!

Pada: Jumaat, 29 Mei 2015
Satu perkembangan terbaik daripada Enot dimana berat badannya menurun sebanyak 40 kilogram. Rahsianya dengan pengambilan produk berjenama Izeara sejak 4 bulan yang lalu.

Kini Enot dengan rasminya menjadi duta produk berkenaan.
“Sebelum ini, berat badan saya adalah 138 kilogram. Pada awalnya, saya hanya menggunakan Izeara selama seminggu sahaja, secara suka-suka. Selepas itu, saya merasakan perubahan atas tubuh badan saya. Saya rasa lebih ringan. Jadi saya menggunakannya Izeara 6 Inch Body Serum Extra Power secara konsisten dan kini berat badan saya turun kepada 98 kilogram. Kini saya mahu mendapatkan kembali berat saya semasa di zaman anak dara dahulu, 75 kilogram,”

“Syukur saya dipilih sebagai duta Izeara. Selain itu, saya juga menjadi stokes. Saya tahu dengan keadaan badan saya yang berukuran ‘tembam’ sebegini, pastinya akan ada kata-kata negatif yang singgah apabila saya dipilih menjadi duta produk sebegini. Tetapi bagi saya, mudah sahaja. Saya hanya membiarkan keyboard warrior ini melakukan kerja mereka dan saya hanya menjalankan kehidupan saya seperti biasa,” kata Enot memetik portal Murai

Tag : , , , , , ,