Laporan Polis Aidil hanyalah sandiwara! -Rita Rudaini

Pada: Isnin, 25 Mei 2015
Agak menarik apabila dakwaan pada Khamis minggu lalu dimana Aidil Zafuan telah membuat laporan polis dek kerana di ganggu adalah bersifat sandiwara dan bermotifkan samar-samar seperti yang diperkatakan oleh Rita Rudaini melalui portal Bharian Sabtu lalu.
“Saya tak dedahkan pun nombor yang tertera di laman Instagram itu milik siapa. Tapi dia (Aidil) dengan sendirinya memberitahu itu nombor isterinya. Kenapa pula isteri dia perlu menyimpan nombor saya di dalam telefon bimbitnya sedangkan antara kami tiada kaitan. Tak perlulah nak simpan nombor saya”

“Saya tak angkat panggilan nombor berkenaan yang didakwa nombor isterinya. Panggilan berkenaan dilakukan menerusi aplikasi WhatsApp dan bukannya panggilan biasa. Tak kiralah nak jemput saya ke majlis cukur jambul ke atau majlis sembelih lembu berekor-ekor sekalipun, kenapa tak hubungi dengan panggilan biasa atau hantar mesej sahaja?”

“Dia sendiri mengaku kepada saya, isterinya suka mengganggu saya. Isterinya pernah berpuluh kali menghubungi saya. Saya pun tak tahu apa motif isterinya nak buat begitu. Dia pernah cerita perangai isterinya sejak mereka belum berkahwin lagi,” katanya

Tag : , , , , , , ,