Andy Flop Poppy belasah isteri pertama? (gosip)

Pada: Rabu, 20 Mei 2015
Baru-baru ini kecoh apabila seorang vokalis kumpulan yang pernah popular dahulu mengakui yang dirinya sudah berkahwin lain namun kenyataan isteri pertama yang tidak merestui perkahwinan itu mengundang konflik baru antara mereka.

Dibawah ini adalah screenshot perbualan antara dua orang teman rapat kepada isteri pertama penyanyi ini yang menceritakan keadaan wanita itu yang kini seakan diabaikan oleh suaminya selain menerima penderaan fizikal kerana memberikan kenyataan media.
andy flop poppy belasah isteri pertama sampai keguguran

Dalam perbualan di atas, si pengirim mesej pertama turut memaklumkan yang isteri penyanyi itu sudah keguguran kerana dibelasah.
andy flop poppy belasah isteri pertama sampai keguguran
Si pengirim mesej turut memaklumkan yang anak sulung penyanyi ini bersama isteri pertama turut tidak berbuat apa apa untuk mempertahankan ibunya dalam soal ini selain turut menghabiskan masa dengan teman wanita sendiri.
andy flop poppy belasah isteri pertama sampai keguguran
Dalam mesej yang sama khabarnya isteri pertama penyanyi tidak berani untuk mengambil tindakan atau melaporkan perkara ini kepada pihak berkuasa kerana risaukan reputasi tercalar.
Jika benar seperti apa yang disampaikan oleh pengirim kami ini, nampaknya semakin terserlah perangai dayus penyanyi lelaki ini selain sudah masanya isteri pertama ambil tindakan untuk tidak lagi hidup bersama .

Tag : , , , ,