Tasha Shila dedah wajah pengkriti pakaiannya tak ikut syariat!

Pada: Khamis, 16 April 2015
Dengarnya Tasha Shila hilang sabar akibat pengikutnya di Instagram telah menegur cara pemakaiannya. Bahkan paling sadis, Tasha mendedahkan wajah yang menegurnya dengan nasihat dimana cara Tashamenjalani hidup terutamanya dalam bab pemakaian yang tidak mengikut lunas Islam.


“Saya tak marah cuma biarlah saya kongsikan bagaimana kamu tengok saya boleh tersenyum dan bahagia. Bukan senang jadi diri yg dikenali ramai lagi lagi berstatus selebriti. Selalu dihukum oleh manusia yang bijak pandai di dunia ini. Hakikatnya artis ini juga manusia seperti kamu”

“Ada hati dan perasan, kita suka cari salah artis macamlha kita baik sangat. Tak tutup aurat masuk neraka, perempuan akhir zaman, begitu skali pemikiran kalian. Ianya akan buat kamu tak pernah bersyukur. Nak sangat hati tu jadi macam artis. Jadi diri kita sendiri lebih bahagia”

“Saya TashaShilla tetap jujur menjadi diri saya, biar tak tutup aurat dikepala tapi saya menjaga aurat hati lidah mulut saya. Yakinlah semua manusia hendak ke arah kebaikan, bagi semangat kepada mereka,” -Tasha Shila.
Ada manusia ni susah nak ditegur, Tasha ni kena ingat tutup aurat tu perintah Allah yang sudah ditulis dalam Quran. Jadi beriman atau tidak? tepuk dada tanya iman..

Tag : , , , ,