Sharnaaz tak puas hati dengan kemenangan Shah Iskandar!

Pada: Khamis, 9 April 2015
Shah Iskandar menjelaskan Sharnaaz Ahmad berhak untuk bersuara dan mempersoalkan kemenangannya pada Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 2014) Ahad lalu.

Shah berkata, Sharnaaz berhak untuk bercakap sedemikian kerana dia merupakan seorang yang mempunyai nama yang kuat dalam industri seni.
"Saya hanya boleh katakan no comment mengenai perkara ini kerana itu merupakan hak dia untuk lontarkan pendapat apa yang dia rasa.

"Bagi saya sesiapun berhak untuk melontarkan pendapat dan bersuara kerana itu merupakan hak masing-masing sebab mereka juga berkerja keras untuk memenangi anugerah tersebut,”
Pada acara ABPBH 2014 lalu Shah Iskandar berjaya mengekalkan gelaran yang dimenanginya tahun lalu iaitu sebagai Pelakon Lelaki TV Popular.

Menerusi kategori berkenaan, Shah sekali gus menewaskan Aaron Aziz, Amar Baharin, Adi Putra dan Sharnaaz Ahmad yang turut bersaing dalam kategori tersebut.

Dalam satu temubual yang disiarkan sebuah portal Sharnaaz berkata dia tidak reda kalah kepada Shah Iskandar dalam pertandingan itu dan lebih rela jika tewas di tangan Amar Baharin.

Pelakon itu juga berharap agar peminat yang mengundi artis masing-masing agar membuat pemilihan berdasarkan bakat mereka. -mStar

Tag : , , , , ,