Saya dan dia tiada jodoh! - Emma Maembong

Pada: Jumaat, 10 April 2015
Memetik portal Murai semalam, Emma Maembong dikatakan tidak rimas apabila masih dikaitkan dengan bekas kekasihnya, Zizan Razak. Cuma mengakui yang hubungan dia dengan Zizan sudah berakhir cuma sedikit terkilan kerana Zizan buat masa ini belum lagi membuat kenyataan mengenai perpisahan mereka.
“Saya tidak rasa rimas. Itu sudah jadi lumrah hidup sebagai seorang artis. Kalau saya bukan artis pun, orang masih akan cakap pasal saya. Mulut orang saya tak boleh tutup,”

“Kalau saya bagi kenyataan pun, orang akan cakap yang saya tidak matang. Bila saya tak beri kenyataan pula, orang akan cakap saya cuba larilah, kekwatlah, tak mahu bagi kerjasamalah. Saya berada di tengah-tengah. Senang cerita, saya hanya menganggap perkara itu sebagai lumrah hidup dalam dunia selebriti,”

“Saya tak mahu ulas apa-apa kerana itu hak individu. Bila pihak sana tak mahu berikan kenyataan (perpisahan) dan berdiam, tidak mengapa, itu hak dia. Bila orang dakwa saya buka aib dia, itu tidak benar kerana saya sendiri tidak pernah membuka cerita dan memberitahu punca mengapa hubungan saya putus. Saya cuma berikan kenyataan yang saya dan dia sudah tiada jodoh sahaja,” -Emma

Tag : , , , , , ,