Nina Iskandar buka tudung! (gambar)

Pada: Rabu, 29 April 2015
Agak mengejutkan apabila Nina Iskandar berani memuatnaik gambar dia tidak bertudung. Dan itu akhirnya mendapat reaksi yang negatif daripada peminat setianya di Instagram.

Dan ramai beranggapan juga penghijraanya tidak ikhlas dan bukan untuk memperbaiki diri. Alasan kebiasaan yang hanya menjadi tanggapan bersama oleh Nina, 'saya manusia biasa..'


“Kadangkala anda mesti berani untuk mengawal hidup anda dan mengambil tanggungjawab bagaimana untuk menjalani kehidupan. Sekiranya ia bermaksud menemui dan menjadi diri sendiri, ia berbaloi untuk diusahakan. Tak perlu kisah diterima ramai atau tidak, itu bukan langsung masalah anda,”

“Ramai artis yang ketika fotografi hanya pakai turban meskipun mereka berhijab. Isu ini memang sensitif dan orang yang suka mengkritik selalunya memang hanya mencari kesalahan kita. Saya manusia biasa yang dicipta dengan kelebihan dan kekurangan sendiri”

“Ini hidup saya dan saya bukan hidup untuk orang lain, jadi biarlah apa pun mereka nak kata,” -Nina Iskandar petikan portal mStar

Tag : , , , , ,