Dafi bergaduh? ini jawapan dia..

Pada: Rabu, 22 April 2015
Dengar cerita Dafi dan pegurusnya AFeeq bergaduh. Dan desas desus mengatakan syarikat pengurusan Laugh Out Loud (LOL) Entertainment yang dimiliki mereka berdua sejak 5 tahun lalu juga akan dibubarkan tidak lama lagi.

Namun memetik portal Utusan, Dafi menafikan hal itu dan semuanya dalam keadaan baik sahaja.
“Saya dengar juga kononnya kami bergaduh sehingga menyebabkan dia tidak ikut saya lagi. Soalnya di bawah Afeeq juga sudah ada lima artis lain yang perlu dia jaga. Jadi, saya dan dia memang sudah bersetuju untuk mengambil seorang pagi pembantu peribadi. Memang mustahil untuk dia ikut saya setiap masa,”

“Kalau ada yang mengenali saya memang saya seorang yang sangat menitikberatkan hubungan. Jika saya tidak boleh bekerja dengan seseorang maka saya tidak akan paksa diri.

“Hubungan saya dengan Afeeq tidak ada masalah. Mungkin spekulasi ini timbul bila dia tidak lagi ikut saya, tetapi kami ada syarikat yang diusahakan bersama jadi sebenarnya kami berdua agak sibuk,”

“Saya sangat fokus bila bekerja, jadi saya tidak akan campuradukkan kisah peribadi dan kerja.

“Soal ini memang saya dan Afeeq sudah berbincang yang kononnya kami bergaduh, memandangkan tidak benar jadi kami hanya ketawakan sahaja,” -Dafi

Tag : , , , ,