Tasha Shila tampil komen gosip putus dengan Hans

Pada: Isnin, 16 Mac 2015
Akhirnya Tasha Shila tampil memberikan komennya mengenai gosip yang melanda dirinya mengenai hubungannya dengan kekasihnya, Hans. Memetik portal Bharian semalam, Tasha akui yang Hans kini masih lagi kekasih hatinya dan menafikan mereka berpisah gara-gara Kaka Ashraf seperti yang diuar-uarkan media luar.
"Jika ingin bercakap mengenai orang lain (Kaka) saya memang tiada komen mengenai perkara tersebut. Namun apa yang boleh saya katakan adalah saya dan Hans masih seperti biasa malah saya sendiri tidak pernah mengeluarkan kenyataan mengatakan kami putus cinta.

"Bagi saya kalau bergaduh itu adalah perkara biasa, sedangkan orang yang sudah berkahwin pun turut terkena tempiasnya. Biasalah jika pasangan bercinta bergaduh namun banyak pihak membuat spekulasi sendiri berhubung perkara ini,"

"Seperti yang pernah saya katakan sebelum ini, kita hanya merancang dan Tuhan yang menentukan. Namun saya tidak menyalahkan pihak yang membuat persepsi sendiri kerana mereka mempunyai hak untuk membuat demikian," -Tasha

Tag : , , , , ,