Sharnaaz minta maaf dengan Nelydia berhubung isu....

Pada: Jumaat, 27 Mac 2015
Dengarnya kisah yang membuatkan pelakon Sharnaaz dengan Nelydia ketika berlakon bersama-sama untuk drama 60 episod Bukan Kerana Aku Tak Cinta (BKATC) dengan bergambar bersama dan mesra di instagram telah mengundang ketidakpuasanhati kekasih Nelydia, Qi Razali.

Dan akhirnya ianya sudah tiada apa-apa lagi erti, bila Sharnaaz tampil memetik portal Utusan memohon maaf dan mereka lakukan hanyalah untuk mempromosikan drama berkenaan sahaja.
“Saya sudah minta maaf. Rasanya sudah tidak apa-apa yang perlu diperkatakan lagi. Mesra kami hanya untuk drama. Cara itu yang kami rasa boleh mempromosikan drama.

“Ternyata semuanya berhasil dengan keikhlasan dan komitmen yang saya berikan dalam menjayakan drama tersebut. Saya cukup bertuah kerana Nelydia seorang yang senang memberi kerjasama,”

“Jangan lagi salah tafsir semua adegan mesra kami. Tidak baik untuk pembangunan kerjaya kami. Saya mahu jadi seorang pelakon yang berkualiti dan berbakat. Biar orang akan kenal lakonan dan drama kita sampai bila-bila.

“Memang, kalau berlakon, saya akan berikan yang terbaik. Untuk kemenangan malam ini, memang saya tidak pernah menyangka. Kerja keras saya nampaknya berbaloi. Saya amat menghargai pada mereka yang sentiasa memberi sokongan kepada saya.

“Kalau nak tahu, saya sebenarnya tidak suka pada Nelydia apabila mula digandingkan dahulu,”
Dan ini komen Nelydia pula..
“Keadaan sudah kembali normal. Jangan timbulkan apa-apa lagi. Lihat sahaja, selepas kontroversi berlaku, saya dan Sharnaaz masih boleh berlakon bersama. Tidak pernah ada rasa kekok.

“Tidak dinafikan, keserasian antara saya dan Sharnaaz memang mudah dicapai dalam setiap drama. Setiap tanggungjawab yang diberikan, saya jalankan dengan baik.

“Sharnaaz juga merupakan pelakon yang berkualiti dan mampu melakonkan setiap watak dengan baik. Dia faham dan tahu apa yang saya cuba sampaikan kepadanya walau tidak terdapat dalam skrip,”

Tag : , , , , , ,