Nabila Huda bengang dengan Facebook!

Pada: Jumaat, 27 Februari 2015
Nabila Huda bengang apabila ada segelintir pihak mengambil kesempatan dengan mewujudkan profile palsu Facebook yang tertera nama dan gambar milik Nabila.

profile Facebook berkenaan bukanlah satu namun banyak lagi yang beranak pinak dengan manggunakan identiti Nabila.


Nabila juga memberikan komen berikut di laman sosial palsu itu. -gambar portal Murai

“This both facebook account adalah FAKE!!!!!!Korang jangan tertipu.Especially yang the right one.Yang belah kanan tu memang melampau sebab saya dengar dia ada message some of my fans MINTAK DUIT mintak simpati peminat dan ada yang dah bank in!!!Serious ah dah la fake acc nk curi gambar from instagram.Status yang dk update pun ikut suka hati dia je!Tolong jangan tertipu!Saya akan amik tindakan soon.Please spread the news okay.For ur information saya memang takde admin untuk fanpage on facebook.Saya ada satu saja fanpage yang adminnya adalah saya.i'll post it later.PLEASE REPOST.”

Tag : , , , ,

Komen Anda..

-komen dengan berhemah. terima kasih.
-sila refresh page (F5) untuk komen terbaru..