Jaafar Onn = bapok tua tidak sedar diri

Pada: Rabu, 18 Februari 2015
Jaafar Onn Bapok Tua Tak Sedar Diri - Azwan Ali
Azwan Ali menerusi akaun Twitternya pada Isnin telah memuat naik beberapa keping foto pelakon Jaafar Onn sedang mandi buih.

Menurut sumber yang mengirimkan foto-foto Azwan ‘menyerang’ Jaafar kepada Astro Gempak semalam, Azwan pada mulanya dilihat memuat naik tiga keping foto Jaafar di akaun twitternya namun telah memadam dua daripadanya.


Menerusi Astro Gempak, aksi Jaafar sedang mandi buih itu dianggap sebagai ‘bapok tua tidak sedar diri’ oleh Azwan. Selain itu Azwan turut mendakwa Jaafar sebagai kaki bomoh selain mengatakan aksi mandi buih tersebut sebagai sesuatu yang menjijikkan.

Pengacara bermulut laser ini turut memaki pelakon sitcom Cili Padi itu dengan gelaran ‘anjing dan jahanam’. Bagaimanapun gambar tersebut telah dipadam oleh Azwan Ali tidak lama kemudian.

Sumber turut memberitahu Azwan sebelum ini ada mendedahkan secara terbuka pernah disihir oleh seorang selebriti 'lembut' yang namanya bermula dengan huruf 'J' di laman Instagramnya.

Siapa agaknya selebriti 'lembut' yang diperkatakan Azwan itu? Adakah ia ada kaitan dengan foto mandi buih yang telah dipadam Azwan?

Gambar Jaafar Mandi Buih

Tag : , , , , , , , ,