Mia Sara hipokrit terhadap Puteri Balqis?

Pada: Khamis, 27 November 2014
Baru-baru ini pelakon kanak-kanak, Mia Sara yang membuat kenyataan dimana dia mahu mencontohi kejayaan, Puteri Balqis yang menang pelakon wanita terbaik di Anugerah Skrin 2014 (ASK2014) yang lalu.

Kenyataan Mia itu dipetik daripada sebuah akhbar harian tempatan yang memperlihatkan Mia kagum dengan Balqis. Memetik portal Hmetro, Mia dikatakan bersikap hipokrit.

Ini disebabakan..
Namun kata teman itu tadi, dia pernah tengok bagaimana Mia melayani Balqis sebelum ini sewaktu mula-mula berlakon dan mereka dipertemukan dalam satu produksi.

Waktu itu Balqis hanya pelakon tambahan. Mengenali sikap semula jadi budak-budak, kata teman itu tadi, tentu mereka akan cepat 'klik', tetapi Mia langsung tidak mahu menegur dan bercakap dengan Balqis.

Kata teman itu lagi, dia masih ingat apabila ada kakitangan produksi mengajak Mia bercampur dengan Balqis, dia menolak dengan alasan sebagai pelakon utama, dia tidak boleh bercampur dengan pelakon tambahan.
Kalau betul takpelah juga, mereka masih kanak-kanak lagi, mungkin masing-masing ada caranya, Mia juga seorang pelakon kanak yang sudah lama dikenali, mungkin dia sedikit terkilan sebab tak menang anugerah.
huhu.

Tag : , , , , ,