Che Ta bersolek selepas bersalin! Zain pula...

Pada: Selasa, 4 November 2014
Rozita Che Wan yang melahirkan anak sulung hasil perkahwinannya dengan Zain Saidin beberapa hari lalu telah mendapat liputan luas.

Anaknya cukup comel dan ramai yang memuatnaik ke dalam laman sosial masing-masing. Ramai juga yang menyangka Che Ta cantik tidak bermake-up atau berwajah neutral.

Namun bila dilihat dua kali. Korang akan perasan dia sebenarnya bermake-up sebelum memuatnaik gambar bersama anaknya ke dalam laman sosial.
"Memang saya bersolek dan bersiap. Bukan sebab nak masuk TV, tapi ketika melahirkan dua anak sebelum ini pun saya buat perkara sama. Malah, kalau ke mana-mana sekali pun, saya pasti akan bersiap," -Che Ta petikan MediaHiburan
Selain itu, ayah kepada anak itu, Zain Saidin juga boleh azan dan iqamah. Agak mengejutkan memandangkan dia 'kantoi' bila berbuka puasa untuk sebuah rancangan pada bulan Ramadan yang lalu. kiki.
"Saya juga rasa tersentuh ketika azan dan iqamat ke telingan anak. Sebelumnya dia menangis, tapi apabila diazan dan iqamat dia terus diam," -Zain petikan MediaHiburan

Tag : , , , , , ,