Afiq Muiz kini bahagia dengan ibunya..

Pada: Rabu, 12 November 2014
Kemelut Ibu dan anak yang berlaku diantara Afiq Muiz dengan Hasliza Mohd beberapa bulan akhirnya kini menjadi satu hubungan yang begitu tidak ternilai. Gambar diatas cukup menceritakan hubungan sebenar mereka yang terkini.

Afiq enggan bergelar tanggang moden sebaliknya berani mengakui kesilapannya demi ibunya tercinta. Buat masa kini mereka cukup bahagia dengan apa yang telah di berlaku ke atas diri mereka sebelum ini.
“Semua orang melakukan kesilapan. Saya juga tidak dapat lari daripada membuat silap. Saya anggap kemelut saya dan Umi sebagai suatu ujian oleh Tuhan.

“Saya akui masa itu saya tidak berfikir apa dan masih muda, namun syukur ke hadrat Ilahi perkara ini tidak berpanjangan dan saya kini kembali kepada keluarga, saya sedang bahagia,”

“Saya ambil masa untuk kembali tenang dalam berdepan dengan pelbagai kata-kata kurang manis tentang saya. Namun itu semua saya tak jadikan kudis yang berbekas dalam hati.

“Saya pernah berasa susah. Orang mencaci saya walhal mereka tidak tahu apa sebenarnya yang berlaku. Apa yang saya dapat adalah komen negatif yang tiada kaitan dengan diri saya,” -Afiq petikan Utusan

Tag : , , , ,