Remy Ishak, Rita Rudaini hangat bercinta? (4 gambar)

Pada: Jumaat, 31 Oktober 2014
Gosip hubungan Rita Rudaini dengan Remy Ishak tersebar luas apabila dikatakan sebuah akaun palsu laman sosial atas nama pelakon Remy Ishak telah dikeluarkan untuk mengaitkan mereka berdua ini sebenarnya bercinta.

Ini terjadi apabila mereka ada bergambar bersama untuk satu sesi drama/filem, dan disinilah ada pihak yang mengambil kesempatan kononnya mereka ada menjalinkan hubungan.

Namun akui Remy, dia tidak pernah menyimpan niat untuk memperlakukan seperti ini (statement palsu) dengan menambah ianya adalah propaganda dari orang yang tidak suka akan dirinya.

Rita juga menjelaskan yang dia tidak ada hubungan cinta dengan sesiapa.

Ketika ini hati saya masih tertutup untuk mana-mana lelaki. Kalau betul ada lelaki yang dapat bukan hati saya semula, saya sendiri akan berkongsi dengan semua. Siapa yang kenal saya tahu saya bukan jenis kejar lelaki, itu diri saya dari dulu.

Tapi bagi orang tak kenal saya, mungkin orang akan sangka saya gila ‘anak ikan’ seab dikaitkan dengan lelaki muda. Padahal semua benda yang tak betul. Hal macam ini tak elok untuk masa akan datang sebab bila anak-anak saya sudah pandai membaca, takkan mereka nak baca benda-benda macam ini. -Rita

Tag : , , , , , ,