Miera Liyana Berbikini depan Fizz Fairuz (2 gambar)

Pada: Jumaat, 17 Oktober 2014
Wah kalau berlakon tahap berbikini rasanya memang ramai orang nak p tengok filem macam ni kan. Itulah babak berani mati yang harus dilakokan oleh Miera Liyana yang juga pelakon serba boleh untuk filem Dendam Orang Mati dengan digandingkan oleh Fizz Fairuz.

Kata Miera memetik portal GUA, pengambaraan filem itu sudah dilakukan sejak 2 tahun yang lalu dan seiring dengan gambar gaun seksinya di satu majlis.

Filem itu akan ditayangkan pada 23 Oktober depan.
“Waktu itu saya masih baru dalam industri dan ketika saya menerima tawaran tersebut, saya tolak tepi tentang babak yang mungkin mencetuskan kontroversi itu. Apa yang saya fikir ketika itu, saya dapat berlakon dengan Lisa Surihani dan Fizz Fairuz dan pasti saya dapat belajar banyak perkara dari dua pelakon hebat ini,”

“Mula-mula risau juga dengan hasil babak tersebut. Tapi saya yakin dengan Jason dan dia tahu apa yang dia lakukan. Bila saya tonton hasilnya, saya rasa lega kerana ia tidak keterlaluan,”

“Bagi Miera ini semua pengalaman dan daripada pengalaman, saya belajar. Saya dah pernah lakonkan babak sebegitu, maka itu kali pertama dan terakhir saya lakukannya. Selepas ini saya akan lebih memilih watak dan skrip yang baik,” kata Miera.

Tag : , , , , , , , , , ,